Zakelijk

We werken nauw samen met partners voor affiliates en content.

Partner worden

Op Borstkolfvergelijker.nl zie je bij de producten het aanbod van verschillende partners. Alle partners zijn zorgvuldig uitgekozen en worden doorlopend beoordeeld. We zijn altijd op zoek naar nieuwe partners die dezelfde waarden hebben als wij.

Alle partners waar we mee samenwerken voldoen aan de volgende richtlijnen

  • Partners hebben altijd een up to date aanbod. We willen geen producten aanbieden die niet op voorraad zijn.
  • Partners leveren altijd binnen maximaal 3 werkdagen.
  • Partners hebben een klantenservice voor het beantwoorden van klantvragen en een duidelijke klachtenprocedure.
  • We werken vooral met affiliate aanbieders. We zijn op het moment op zoek naar een dropshipping partner dus als je daar voor open staat, neem dan vooral contact op met ons.
  • Op de website tonenĀ  we altijd de meeste recente prijzen en beschikbaarheid door gebruik te maken van de service van Datafeedr

Heb je dezelfde waarden als wij en wil je ook Partner worden? Neem dan vooral contact op via het contactformulier. We reageren altijd binnen 24 uur.

Content gebruiken

Om onze lezers goed te helpen bij hun zoektocht naar het beste product maken we veel content. Alle content op de website is door ons ontwikkeld, geschreven of gecureerd.

Naast deze website publiceren we ook veel content op andere websites. Dit doen we om zo een breder publiek te bereiken. Het doel dat we hierbij hebben is altijd gericht op het helpen bij het maen van de juiste keuze voor borstvoedingproducten.

We zijn altijd op zoek naar de nieuwste onderzoeken of achtergrondinformatie over borstvoeding. Heb jij content die je graag met ons wilt delen of wil je gebruik maken van onze content? Neem dan vooral contact op via het contactformulier.