Over ons

Borstkolfvergelijker.nl voor
al je borstvoedingsproducten

Hoe is het ontstaan

Eigenlijk begon deze website toen ik hoorde dat mijn vrouw zwanger was. In de zoektocht naar welke spullen we allemaal nodig hadden zag ik al snel door de bomen het bos niet meer. Zo ontstond het idee om een eerlijke vergelijkingssite te maken.

Toen ik hoorde dat mijn vrouw zwanger was ging ik meteen op zoek naar wat we nodig hadden. Links en rechts vonden we wat uitzetlijstjes dus de lijst met alle babyspullen werd al snel erg groot. Van borstkolfspullen tot babyfoon en autozitje aan toe. Ik zag een enorm aanbod op internet, maar heel weinig goede informatie over wat geschikt is voor onze situatie. 
De zoektocht werd al snel een soort van wetenschappelijke studie. Omdat mijn schoonmoeder kraamverzorgende is hadden we ook een expert bij de hand die bijna alle producten al eens gebruikt heeft. Haar tips over wat belangrijk is in je keuze en har ervaringen zijn een goede aanvulling geweest op de wetenschappelijke studie die ik al had uitgevoerd. Zo hebben wij de borstkolf en andere producten die voor ons het beste waren kunnen kiezen.

Omdat ik anderen niet dezelfde zoektocht wil laten maken als ik heb ik besloten om deze website te starten. Zo kun jij eenvoudig een goede vergelijking maken en de producten vinden die het beste bij jou passen. 

Over het bedrijf

Eerlijke informatie zodat je de beste aankoop kunt doen

Op Borstkolfvergelijker.nl bieden we je een groot aanbod aan producten. Om je te helpen in het maken van de juiste keuze zijn we vooral erg gericht op het vergelijken van de producten. 

Van elk product doen we uigebreid onderzoek naar de eigenschappen en kenmerken. Ook doen we zelf onderzoek en vragen we gebruikers naar hun eravingen. Al deze informatie delen we zodat jij de beste keuze voor jouw situatie kunt maken.

Omdat prijs ook een belangrijk onderdeel is in je keuze vergelijken we ook aanbieders. Bij elk product tonen we verschillende bekende aanbieders met hun prijzen. Zo kun je dus ook eenvoudig bekijken waar het product het voordeligst is en het direct daar aanschaffen.

Elke keer dat iemand via onze site een aankoop doet bij één van onze partners ontvangen wij een commissie. Met deze inkomsten kunnen we weer op zoek naar betere informatie en nieuwe producten.

Klantervaringen

Wij vragen altijd naar je ervaring met een product zodat we hiermee andere kunnen helpen in hun zoektocht.

Beste prijs

We tonen de prijs en beschikbaarheid bij alle bekende websites. Zo kun je ook de voordeligste keuze maken.

Expert review

We werken samen met kraamverzorgenden en vragen naar hun mening als expert over producten.

Vragen of ideeën?

Heb je vragen of ideeën? We staan altijd voor je klaar en zijn benieuwd naar verbeteringen voor de website.